Mila Coupic е най-луксозният пикап в Женева

Main March 7, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5720 views | no comments

Magna Steyr представи прототипа Mila Coupic. Той е шестият концептуален модел с това име и показва възможностите на фирмата за собствени разработки. Основната дейност на Magna Steyr остава производството и сглобяването на автомобили за други производители. В момента компанията прави Aston Martin Rapide, Mercedes-Benz G-class и Peugeot RCZ.
Характерното за Mila Coupic е възможността за трансформация от кросоувър в пикап или кабриолет. В обичайното си състояние колата е 5-местно луксозно возило. Електрическият му покрив се състои от текстилна и стъклена част, които могат да го превърнат в кабриолет.
Ако задната част от покрива се отвори по посока на шофьора и се сгънат задните седалки, возилото се превръща в луксозен пикап. Дори в този момент двамата пътници могат да отворят предната част от покрива и да получат открит кабриолет. Идеята на Magna Steyr е да покаже новите си разработки в областта на откритите покриви и на сгъването на задните седалки. Подобно на предишните модели Mila, този също няма да се произвежда серийно.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...