MINI с официална премиера на Countryman в Женева

Main March 1, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 630 views | no comments

MINI готви официална премиера на новия си модел Countryman на 80-ия международен автомобилен салон в Женева. За пръв път модел на MINI ще разполага с четири врати и голям заден капак, както и с гъвкав интериор, който предлага място за пет пътници. Освен това MINI Countryman е първият модел, чиято каросерия е по-дълга от 4 метра и който по желание може да бъде оборудван с двойното задвижване ALL4.

При въвеждането му на пазара той ще предлага избор между три бензинови и два дизелови двигателя. Палитрата на вариантите с бензинов двигател включва MINI One Countryman с мощност 98 к.с., MINI Cooper Countryman със 122 к.с., както и MINI Cooper S Countryman с мощност 184 к.с., чийто 1,6-литров 4-цилиндров двигател е признат за най-ефективния агрегат в своя клас. Освен това ще се предлагат и дизеловите модели MINI Cooper D Countryman със 122 к.с. и MINI One D Countryman с 90 к.с. Всички двигатели отговарят на нормите за вредни емисии EU5.

На автомобилния салон MINI ще покаже новаторска и уникална в световен мащаб форма на забавление в автомобила - In-Car-Entertainment.

Сред новостите, които ще бъдат представени от 4 до 14 март, е и новото MINI One Cabrio, оборудвано с 4-цилиндров двигател с мощност 98 к.с. Неговото задвижване, също като всички други бензинови двигатели на MINI, MINI Clubman и MINI Cabrio, е оптимизирано в рамките на концепцията MINIMALISM.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...