MINI добави шести модел към семейството си

Main October 31, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4380 views | no comments

Моделното семейство на MINI се обогатява с шести модел на марката – новото MINI Roadster. То е не само единственият премиум-автомобил от такъв тип в сегмента на малките автомобили, но е и първото двуместно MINI със сгъваем покрив.
При въвеждането на пазара MINI Roadster ще се предлага с четири мощни и ефективни бензинови и дизелови двигатели. Гамата от модели включва MINI Cooper Roadster (90 кВт/122 к.с.), MINI Cooper SD Roadster (105 кВт/143 к.с.) и MINI Cooper S Roadster (135 кВт/184 к.с.), както и върховия спортист MINI John Cooper Works Roadster с мощност 155 кВт/211 к.с. Уникалните в сегмента на малките автомобили технологии на окачването включително електромеханично кормилно управление и динамичен контрол на стабилността (DSC), както и устойчивата на усукване каросерия със специфични за модела усилвания и ниският център на тежестта осигуряват въодушевяваща пъргавина, както и изключително високо ниво на активна и пасивна безопасност.
Типичните за MINI динамични повърхности, хармонични извивки и успоредни линии са съчетани с предно стъкло с увеличен с 13

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...