MINI представи ново приложение за информационната си система

Main December 12, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7510 views | no comments

MINI представи ново приложение Driving Excitement за информационно-развлекателната си система. Приложението се инсталира чрез iPhone и разполага с три режима на работа, които дават на водача точна картина за това, как се представя колата. То следи за температурата на двигателя, нивото на горивото и климатичните условия. Ако всичко е нормално и сте на режим Sport, тя ще ви каже „Be MINI”, което ще рече да се облегнете и да натиснете газта до дупка. Силометърът е нововъведение и отличителен белег за картинг усещането в MINI. Той показва надлъжното и странично ускорение на автомобила с помощта на виртуални MINI кръгове, илюминиращи реакциите на водача зад волана.
На последно място, дисплеят Digital Sports Instrument използва Ecu, за да показва в реално време информация за динамиката, включително мощност, обороти и температура на двигателя.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...