MINI със световна премиера във Франкфурт

Main September 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4050 views | no comments

Представянето на MINI по време на Международното автомобилно изложение (IAA) 2011 във Франкфурт ще премине под знака на растящото многообразие от модели и уникалните възможности за индивидуализиране. Най-важното в световен мащаб автомобилно изложение е сцена за световната премиера на новото MINI Coupe. Освен това от 15 до 25 септември пред публиката на IAA ще бъде представена не само цялата палитра от модели, но и актуалната програма за ексклузивни възможности за индивидуализация MINI Yours, както и предложенията от атрактивни оригинални аксесоари MINI.
Със спортно си излъчване и новаторската форма на покрива MINI Coupe демонстрира индивидуален характер. В същото време неговата принадлежност към марката се подчертава от типичните за MINI дизайнерски елементи както в интериора, така и в екстериора.
При старта на продажбите на 1 октомври 2011 г. двуместният автомобил ще се предлага с четири двигателя. Спектърът на мощността се простира от 90 кВт/122 к.с. при MINI Cooper Coupe, през MINI Cooper SD Coupe със 105 кВт/143 к.с., MINI Cooper S Coupe със 135 кВт/184 к.с. до екстремно спортното MINI John Cooper Works Coupe със 155 кВт/211 к.с. За още по-подчертаното Go-kart усещане допринасят както мощните двигатели, така и специфичните настройки на окачването, хармоничното разпределение на теглото, особено здравата каросерия, както и характерната аеродинамика с издигащ се заден спойлер.
Специално внимание в презентацията на MINI е отделено на състезателната версия MINI John Cooper Works Coupe Endurance, адаптирано за 24-часовото състезание на пистата Нюрбургринг.
Успоредно с разширената гама от модели нарастват и възможностите за индивидуално конфигуриране на автомобилите с марка MINI. MINI Yours включва ексклузивни опции за вътрешния и външния дизайн, чиито качества в максимална степен са съобразени с неподражаемия стил на марката MINI.
На IAA 2011 ще бъде представено и MINI Clubman Hampton, което в особено концентрирана форма олицетворява неподражаемия стил на MINI Yours.
При този модел лаковите покрития и джантите, външният и вътрешният дизайн, както и специфичните детайли от оборудването са старателно съгласувани, за да придадат особена нотка както на излъчването на автомобила, така и на усещането при шофиране. С по-ексклузивно излъчване в момента може да се похвали само едно MINI: MINI INSPIRED BY GOODWOOD. Този специален модел на MINI с три врати, който също ще може да бъде видян на IAA 2011, е създаден под ръководството на дизайнерски екип на Rolls-Royce Motor Cars.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...