Mitsubishi с нов „е-компактен автомобил” в сегмент B

Main March 1, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7590 views | no comments

След проекта “Project Global” за C и D-сегментите, следващата стъпка, която Mitsubishi Motors Corporation предприема е встъпване в нови хоризонти с нов продукт в сегмент B, който ще бъде произвеждан на глобално ниво - “Global Small”. Моделът от ново поколение е с вградена гъвкавост, която съответства по проект на клиентските нужди и изисквания във всички световни пазари за този клас автомобили.
Представената концепция на 81-вия „Международен Автосалон Женева” 2011 г., “Concept Global Small” е “е-компактен автомобил”, който ще бъде представен в реален производствен вид още в края на годината. Самият старт на производството е планиран за началото на 2012 г. в изцяло новия завод на MMC в Тайланд, който в момента е в процес на разработка.
Новият модел на Mitsubishi ще се предлага като стартов и достъпен модел в развиващите се пазари и като икономичен и екологичен модел в развитите пазари.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...