Nemo, Bipper и Fiorino - Международен ван на годината 2008

Main September 24, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1190 views | no comments

Трите компактни вана на гигантите Fiat Group Automobiles и PSA Peugeot Citroen- Citroen Nemo, Peugeot Bipper и Fiat Fiorino, станаха победители в ежегодния конкурс Международен ван на годината за 2009 година. Крайните резултати станаха известни вчера вечерта по време на започналото в Хановер специализирано автомобилно изложение.

LCV автомобилите са дълги 3.86 метра и предлагат товарно пространство от 2.5 куб.м. При необходимост от още обем, седалката на пътника има възможност да бъде сгъната. Крайният резултат е пространство от 2.8 куб.м и възможност за превоз на товари с дължина до 2.5 метра.

Достъпът до багажника се осъществява чрез задните врати или чрез плъзгащата се странична, а в кабината могат да бъдат открити множество практични отделения. Впечатление прави и ергономията. В стандартното оборудване на всеки един от трите автомобила са включени усилвател на волана, спирачна антиблокираща система и предпазна въздушна възглавница за водача. Допълнителната екипировка е внушителна, като в списъка могат да бъдат открити система за подпомагане на паркирането, вторична заключваща система и др.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...