Nissan вдига цените на електромобила си Leaf в САЩ

Main July 21, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6715 views | no comments

Японската компания Nissan от тази есен започва продажбите в САЩ на обновения си електромобил Leaf. Представителството на концерна съобщава, че Leaf 2012 ще струва с 2400 долара по-скъпо отколокото своя предшественик– 35 200 долара за базовото оборудване и 37 250 долара за версията SL. За тези пари американците ще получат по-голямо количество нови опции, чиято необходимост става факт след продължително проучване на потребителните очаквания. В стандартното оборудване вече влиза адаптер за бързо зареждане от мрежата, който позволя зареждане на батериите до 80% само за 30 минути. Освен това вече е налице и стандартен пакет за студено време, който включва подгряване на батериите, кормилото, предните и задните седалки.
Необходимо е да споменем, че едновременно с това General Motors започна намаляване цените на хибрида Chevrolet Volt, който се явява основен конкурент на Nissan Leaf в САЩ. Седанът от моделната 2012 година сега струва 39 995 долара. – или с 1000 долара е по-евтин от предшественика, при това оборудването му не е станало по- бедно.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...