Nissan отчете силен ноември в Европа

Main December 11, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4985 views | no comments

Nissan обяви силно пазарно представяне в Европа, подпомогнато от сериозни продажби в някои от основните пазари на континента за компанията. Японският производител успя да задържи пазарния си дял за първите 11 месеца на годината, сравнен с пазарния дял по същото време миналата година. В края на ноември 2012 г. Nissan държи 3,7% от пазара в Европа, за което принос имат продадените 48 581 автомобила през ноември.
Във Великобритания и Русия, където марката има силно индустриално присъствие, продажбите към края на ноември са се увеличили съответно с 15,7 и 5%. Централна и Източна Европа също отчитат ръст спрямо същия период на миналата година, независимо от икономическата стагнация и ограничените разходи на потребителите в Европа.
Най-силно представящите се модели на Nissan, SUV автомобилите Juke и X-Trail, отчитат ръст на продажбите съответно с 5,2 и 5,6% спрямо същия период на миналата година. Силното пазарно присъствие се подкрепя и от увеличеното търсене на годишна база на Nissan Qashqai в Русия и Великобритания. Изключително силно се представят вановете NV200 и NV400, които отчитат ръст в продажбите от 21,5% спрямо същия период на миналата фискална година.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...