Nissan ревизира моделната гама на Qashqai

Main August 10, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 523 views | no comments

Nissan добавя start-stop система на Qashqai. Системата ще се монтира във версиите с 1,6-литров бензинов агрегат, като по този начин ще подобри икономията на гориво с 3% и ще намали вредните емисии CO2 от 144 г/км на 139 г/км. При Qashqai+2 start-stop системата ще се предлага като опция и ще редуцира вредните емисии от 154 г/км на 149 г/км.
Ревизираната гама Qashqai ще отговаря на стандартите EuroV. При дизеловите версии инженерите са добавили филтър за твърди частици в 1,5-литровия dCi, благодарение на който двигателят произвежда максимална мощност от 108 к.с., с 3 к.с. повече от досегашната версия.
Nissan ще предлага като опция и хромиран пакет за всички версии на Qashqai и Qashqai +2 N-Tec, съдържащ хромирани дръжки на вратите, хромирани фарове за мъгла и хромирани лайсни отстрани на вратите.
Стандартното оборудване при версията N-Tec ще включва сателитна навигационна система, панорамно стъкло и 18-цолови алуминиеви колела, решени в черен и сребърен цвят.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...