Nissan Murano - кабриолет!

Main August 15, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1380 views | no comments

Заради високата цена, ниската продаваемост и проблемите на пасивната безопасност, водещите автопроизводители почти тотално са се отказали от предлагането на седани кабриолети. В Nissan, обаче, тръгват по друг интересен път в това направление, като са разработили впечатляващ луксозен кабриолет, но не на базата на седан, а на бестселъра си кросовър Murano.

Кабриолетът ще се прави на базата на новото поколение на Nissan Murano, което трябва да излезе на пазара през 2010-а година. Автомобилът ще има модифициран, но вече познат от спортните модели на марката V6 мотор 3.5 л с мощност 265 к.с. и вариоматична автоматична трансмисия CVT.

Кросовърът-кабриолет ще има мек сгъваем покрив, което ще повлияе добре на икономичността му, заради намаляването на общата маса на колата. Задвижването ще е с типичните за Щатите две предложения - само на предната или на двете оси.

Кабриолетите никога не са били евтини, няма да е по-евтин от стандартното Nissan Murano и откритият му вариант. По-всяка вероятност цената му в Щатите ще стартира от $40 000, но няма съмнение, че ще има достатъчно желаещи и можещи да си го купят.

 
Keywords:   cvt, nissan, nissan murano
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...