Nissan отбелязва 80-ата годишнина със събитието „Nissan 360“.

Main August 22, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5745 views | no comments

Nissan отбелязва 80-ата годишнина със събитието „Nissan 360“. Програмата ще наблегне върху последните модели и инженерни иновации чрез серия от презентации и възможности за тестове за над 1000 журналисти, инвеститори, доставчици, дилъри и експерти в индустрията.
Карлос Гон, президент и СЕО, ще води презентациите на висшия мениджмънт на Nissan, в който се очаква да бъдат обявени много важни новини, касаещи новите технологии и перспективите на марката. Nissan 360 ще обхване над 100 леки aвтомобила Nissan и Datsun, както и лекотоварни автомобили. Всички те ще бъдат тествани на няколко специално подготвени тестови трасета в течение на предстоящите седмици, които са разположени на територията на бившата El Toro Marine Corps Air Station в Южна Калифорния.
Събитието съвпада с продължаващото изпълнение на програмата Power 88 на Nissan: средносрочният бизнес план, обявен през юни 2011, който се цели в постигането на 8% световен пазарен дял и 8% оперативни маржове до края на фискалната 2016 година.
Като част от Nissan 360 се очаква компанията отново да подчертае амбицията си в областта на автомобилите с нулеви вредни емисии, където тя е световен пазарен лидер благодарение на LEAF, най-продавания електрически автомобил в историята. Nissan продаде над 74 000 броя от LEAF, което е повече от сбора на продадените електрически автомобили от останалите автомобилни производители.
Очаква се компанията да разкрие по-нататъшни планове за развитие на своите силни пазарни позиции в държави като Китай, САЩ, Мексико, Бразилия, Русия и други територии.
Акционерите, които ще посетят ексклузивните презентации, ще получат поглед отвътре към технологиите, в това число системите за безопасност, системите за свързаност в автомобила и автоматизацията – всички полета, в които Nissan си осигури водещи в индустрията позиции. Публиката на „360“ ще получи информация и по отношение на стратегията за Datsun, целящ се към развиващите се пазари.
Новини има и по линия на разширяващото се световно присъствие на Nissan чрез Алианса с Renault, допълнен от скорошните партньорства по отношение на различни автомобили и съвместни инженерни разработки с Daimler, Mitsubishi Motors, AvtoVAZ, Dongfeng и Ashok Leyland.
Nissan 360 се провежда за трети път от създаването на алианса Renault-Nissan през 1999 г., когато японският производител е домакин на голямо световно събитие, целящо да демонстрира новите технологии, последните модели и потенциални пазарни иновации.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...