Nissan откри ново глобално дизайнерско студио

Main December 13, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 2936 views | no comments

Видео от откриването можете да видите тук:Автопрес.ТВ

Nissan Motor Co откри изцяло нов дизайнерски комплекс, който ще изпълнява ролята на централа за всички дизайнерски дейности на компанията. Студиото на гиганта е разположено на площ от 42 000 кв.м в технологичния център на марката в Атсуги, префектура Канагава, Япония.

"Тази нова инвестиция в бъдещето на нашия дизайнерски възможности е доказателство за това, че Nissan възнамерява да остане лидер в областта на автомобилния дизайн, заяви по времe на откриването Широ Накамура, шеф на творческия отдел на Nissan Motor Company. Карлос Гон- президент и изпълнителен директор на гиганта сподели, че единственият начин за скъсяването на времето между концептуалната разработак и пускането на пазара на сериен модел, е работата в колектив и непрекъснатия обмен на иформация между дизайнерските центрове, отделите за продуктово планиране и инженерните екипи. По време на изявлението си, г-н Гон обяви, че новото поколение на модела GT-R ще се сглобява в комплекса Точиги, а двигателят на суперспортния автомобил ще бъде произвеждан в Йокохама.

Благодарение на новия дизайнерски център, всички работници на Nissan Motor Corporation- моделисти, инженери, старши дизайнерите и др, ще могат да творят в непосредствена близост един до друг. Това решение на производствения процес със сигурност ще скъси значително процеса по създаването на един изцяло нов модел. Общо в дизайнерското студио ще работят около 600 човека.

В момента Nissan разполага с дизайнерски комплекси на шест различни места- два в Япония, два в САЩ, един във Великобритания и един в Тайван.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...