Nissan произведе 3 000 000 представителя на Altima

Main August 10, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 906 views | no comments

От Nissan North America обявиха, че днес е бил произведен представител с номер 3 000 000 на модела Altima. Резултатът е постигнат 15 години след началото на сглобяването на модела в завода в Смирна, Тенеси.

"Altima играе важна роля в гамата на Nissan и ние вложихме голямо старание и знание в производството на всеки един от автомобилите, заяви Грег Даниелс, старши вицепрезидент на производството на Nissan North America. "Altima дава на нашите клиенти много добро съотношение предлагане- цена, и ние сме решени да им предложим още по- високо качество, допълва той.

Седанът на Nissan Altima, който е най- продаваната версия на модела, е част от голямата му гама, в която са включени още Altima Hybrid (Hybrid Electric Vehicle) и новото поколение, 2008 година, Altima Coupe. Седанът предлага впечатляващ дизайн на екстериора, високо ниво на интериорен лукс, както и избор между 3.5 литров V6 двигател и 2.5 литров, четирицилиндров мотор.

Nissan Altima се произвежда в два завода в Щатите. В Смирна, всеки ден се появяват 750 нови представителя на модела, а в Кантон (Мисисипи) цифрата е около 600 автомобила дневно.

Важни дати за Nissan Altima
11 юни 1992- стартира производстовото на модела в Смирна
14 юни 2004- в Кантон стартира производстовото на версията седан
11 декември 2006- в Смирна започва сглобяването на хибридната Altima
30 април 2007- в Смирна се "ражда първата Altima Coupe
9 август 2007- производството на Altima достига 3 милиона автомобила

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...