Nissan пуска GT-R Egoist

Main February 9, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3472 views | no comments

Ако 530 к.с., едно от най-модерните 4х4 задвижвания и рядък суперавтомобил не са ви достатъчни, Nissan има отговор: Egoist. Това е его версия на GT-R, в която са използвани само най-добрите материали.
Egoist е създаден от „бащата" на GT-R, главния инженер Казутоши Мизуно и има ръчно изработен интериор, в който са използвани само качествени кожи, BOSE аудио система с точните параметри за клиента и други екстри с форми от „древно японско изкуство".
Бъдещите „егоисти" трябва да знаят, че кожата в колата им е от специална порода говеда, грижливо отглеждана 18 месеца в Бавария, Южна Германия. Животните даже са били на контролиран режим на хранене, предпазени от ухапвания от насекоми и далеч от бодлива тел. С цел? Съвършена кожа без никакви наранявани.
И все пак с нея са обшити седалките, панелите около тях, коланите, A и B колоните, централната конзола, че дори тунелът на трансмисията и вътрешната част на поставките за чаши .
Джантите са от миналогодишната версия GT-R Spec-V, с които Egoist ускорява до 100 км/ч за точно 3,046 секунди, а не след дълго може да развие и максималните 315 км/ч.
Изборът за цвят на колата е само един - Ultimate Opal White.
С GT-R Egoist ще бъдете его отвътре, но под капака ще сте като всички останали собственици на GT-R 2011 - т.е. с 3,8-литров V6 двигател с 530 к.с. и 612 Нм.

 
Keywords:   bose, egoist, nissan, opal
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...