OMV представи Евро 5 дизел в България – OMV Premium Diesel

Main May 4, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1496 views | no comments

- OMV Premium Diesel. Дизелът с най-ниско съдържание на сяра -10 ppm
- OMV Premium Diesel. Единственият дизел Евро 5 на българския пазар въведен 2 години преди изискванията на стандарта да влязат в сила
- OMV Premium Diesel. Екологично чистото дизелово гориво, което усъвършенства работата на двигателя

От началото на май 2007г., OMV България пуска в мрежата си от 80 бензиностанции първия дизел със стандарт Евро 5 - OMV Premium Diesel. Това е още една стъпка от иновативната стратегията на компанията, която налага нови тенденции и следва представянето на първия Евро 4 дизел в България през 2005г.( OMV Sprint Diesel) и високо октановия бензин OMV Super 100 през 2003г.

OMV Premium Diesel е с изключително ниско съдържание на сяра от 10ppm и е съобразен с изискванията на стандарта Евро 5, гаранция за опазването на околната среда. За сравнение, изискванията за съдържание на сяра от стандарта Евро 4, приет за всички горива на българския пазар от 1 януари 2007г., е 50 ppm. Стандартът за емисии Евро 5 ще влезе в сила за всички модели нови автомобили в Европейския съюз от месец септември 2009г. OMV отново изпреварва пазарните тенденции с представянето на новия OMV Premium Diesel, който не само опазва околната среда, но и перфектно предпазва двигателите, а потребителите ефективно могат да разчитат разходите си.

Раду Капрау, директор на верига бензиностанции OMV, заяви: "OMV Premium Diesel е поредният продукт на OMV, който налага нов стандарт на пазара и дава възможност на шофьорите да се насладят на перфектна работа на двигателите на техните автомобили. Ние сме горди да представим първия Евро 5 дизел в България и да дадем възможност на българския потребител винаги да ползва продукти с най-високо качество .
OMV Premium дизел е правилният избор за всеки дизелов автомобил и се предлага в цялата мрежа от 80 бензиностанции на OMV.

За OMV България
OMV България навлезе на българския пазар през 1998 г. Компанията се превърна в един от най-големите инвеститори в страната и понастоящем има пазарен дял от 18%. OMV България има персонал от 69 души и близо 2000 работни места създадени в цялата страна чрез своята верига от 80 OMV бензиностанции и 8 AVANTI бензиностанции.
Бензиностанциите ОМV първи въвеждат концепцията за бензиностанцията като мултифункционален център за услуги на българския пазар. Марката ОМV означава постоянно предлагане на висококачествени продукти и услуги и държи първенството при въвеждането на новости на пазара, които определят тенденцията в създаването на удобства за потребителя. Мрежата от бензиностанции на ОМV първа стартира собствена марка ресторанти и магазини – VIVA. 80 магазини VIVA предлагат на своите клиенти широк асортимент от продукти за всекидневнието, както и пресни храни и напитки. OMV също въведе първа удобства да потребителите на бензиностанциите като: детски площадки, денонощна продажба на винетки, безжичен Интернет, банкомати в цялата верига, както и ОМV радио с полезна информация за шофьорите.

 
Keywords:   diesel, sprint
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...