Opel ще продава актуалната Zafira успоредно с новата

Main May 26, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6320 views | no comments

Пазарното лансиране на новата Zafira Tourer на Opel през есента, няма да постави точка на съществуването на актуалната версия на многофункционалния модел.

Продажбите на новата Zafira, която ще бъде представена официално пред публика по време на международното изложение във Франкфурт през септември, ще започнат още през третата четвърт на тази година. Моделът ще предложи значително по- луксозно излъчване и цялостно усещане в сравнение с актуалната си версия, а негови основни конкуренти ще бъдат новите Ford C-MAX, Volkswagen Touran и Renault Scenic.

Лансирането на новата Zafira Tourer и запазването на пазарното присъствие на актуалната версия на многофункционалния модел ще позволи на Opel да разгърне още повече присъствието си в сегмента, като продължи да предлага една по-достъпна, но все така високо качествена алтернатива.

И двете версии на Zafira ще се произвеждат във фирмения комплекс на Opel в Бохум, Германия.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...