Списание Yachting & Lifestyle тества невероятни лодки

Main May 26, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7215 views | no comments

Тринадесети брой на Yachting and Lifestyle излиза с последните новости от света лукса и плавателните съдове.
Наш редактор направи паралелен тест на спортната яхта Prestige 500S, както и на комфортната й версия флайбридж в лицето на Prestige 500. Освен това ви запознаваме с предимствата на революционната система за приставане 360 docking, разработена специално за френските ветроходи над 40 фута. Лодките ни на сезона са Hydrolift SX 22, Cigarette 42X Ducatti и Bavaria 40 Sport.
Последните тенденции в бижутерската мода, най-интересните бутици, появили се по света, както и нашата подборка от невероятни часовници за дами и господа, ще открият читателите в рубриката ни The best. Нашият специален кореспондент от Словения Жига Коля този път узна как да съчетае скиорството в Куршевел с къпането в морето и почивката на Лазурния бряг.
Очаквайте още тест на луксозния BMW X1, както и на Lexus CT 200h.
На страниците на списанието ще узнаете и кой е новият рекордьор по ветроходна скорост и какви нови технологии са използвани за създаването на Vestas Sailrocket - ветроход, развиващ рекордни скорости, ще разберете как започна сезонът в Class 1 и в F1 H2O.
Интервю с Бен Сагерстрьом, който стои начело на финландския производител Marino, разкрива как една голяма лодка може да съчетае скандинавските здравина и практична организираност с невероятния италиански дизайн. Високият викинг Бард Екер, главен дизайнер на лодките Hydrolift и луксозните автомобили Koenigsegg, отново застана пред диктофона на Yachting&Lifestyle, за да разкаже новостите около двете луксозни марки.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...