Opel Astra дебютира в България

Main January 29, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 717 views | no comments

Вчера Opel официално представи новото поколение Opel Astra на българския пазар. Автомобилът присъства в ценовите листи на дилърите от известно време и клиентите можеха да го поръчват, но вчера бе неговата официална премиера. Новата Astra дебютира пред многобройни гости, клиенти и медии в зала “Rainbow Plaza” в София.

Рекламната кампания за новата Astra е обвързана с популярния филм “Бандата на Оушън” и използва музикални и визуални мотиви от лентата. “Новата Astra обаче е далеч по-достъпна от Джордж Клуни и Джулия Робъртс, каза шефът на Opel за България Вихрен Горанчев, докато представяше модела. - Идеята ни с този автомобил е да направим високите технологии и атрактивния дизайн достъпни за масовия клиент.”

Цените на новия Opel Astra у нас започват от 26 950 лв. с ДДС. В гамата на Astra има общо осем двигателя – бензиновите 1,4 (100 к.с.), 1,6 (115 к.с.), 1,4 Turbo (140 к.с.) и 1,6 Turbo (180 к.с.) и дизеловите 1,3 CDTI (95 к.с.), 1,7 CDTI (110 к.с.), 1,7 CDTI (125 к.с.) и 2,0 CDTI (160 к.с.).

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...