Opel на Автосалон Женева 2011

Main February 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4147 views | no comments

Серийното производство на революционния електромобил с удължен пробег на Opel, Ampera, ще направи своята премиера на автомобилното изложение в Женева (3-13 март 2011 година). Първите доставки ще станат факт преди края на тази година и по този начин Opel ще се приближи към изпълнението на обещанието си да стане първият производител, който ще внедри тази високоиновативна технология на пазарите в Европа.
Посетителите на изложението ще могат да надникнат в бъдещето на следващото поколение на Opel Zafira. Моделът Zafira Tourer Concept създава нови стандарти за гъвкавост, функционалност и комфорт на интериора, като демонстрира как може да изглежда един елегантен „Салон на колела” .
Повече факти за бъдещето на Opel като лидер в устойчивата мобилност ще могат да бъдат видени под формата на новите ecoFLEX модели с ниско ниво на отделяни емисии. В началото на 2011 година на пазара ще се появят и изцяло преработените Corsa и Antara.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...