Opel показа Astra GTC. Заявки от днес (Видео)

Main June 7, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2495 views | no comments

Днес, макар и само във виртуалното пространство на Интернет, се състоя премиерата на новото попълнение в модификационното портфолио на актуалната версия на Opel Astra. Компанията започва да приема поръчки за новия си продукт от днес, като клиентите могат да избират между четири задвижващи агрегата и две нива на оборудване. Цените варират от 21 750 евро за Astra GTC Enjoy 1.4 Turbo със 120 консик сили до 27 855 евро за Astra GTC Sport 2.0 CDTI със 165 консик сили.

Както беше обявено преди няколко седмици, световната публична премиера на новата Opel Astra GTC ще се състои през септември, по време на международното изложение във Франкфурт. Според първоначалните предвиждания на компанията, нейните продажби ще се равняват на около 15 до 20% от общите за семейството на Astra. За постигането на това ще допринесе не само мускулестият и динамичен дизайн на купето, но спортното окачване, като това на предните колела при Astra GTC е подобно на това при Insignia OPC.

Видео

В сравнение с петвратата Astra, отстоянието от пътя на тривратата версия е с 1.5 см по-ниско, междуосието е увеличено с 1 сантиметър, стъпката е увеличена с 4 сантиметра отпред и с 3 сантиметра отзад.

Първоначално , новата Astra GTC ще се предлага с избор между три бензинови и един дизелов задвижващ агрегат. Двулитров, той идва с максимална мощност от 165 консик сили и е комбиниран с шестстепенна механична предавателан кутия и Start/Stop технология за икономия на гориво. С максимален въртящ момент от 380 Нм, дизеловата версия на Astra GTC гарантира ускорение от 0 до 100 км/ч за 8.9 секунди, а максималната скорост на движение е 210 км/ч. В същото време, средният разход на гориво е под 5 литра на 100 километра. С резервоар от 56 литра, Astra GTC 2.0 CDTI идва с автономност от над 1100 километра.

Бензиновите модификации на Opel Astra GTC са 1.4 литрови със 120 и 140 консик сили и 1.6 литрова със 180 консик сили.

През 2012, Opel ще представи и версият OPC на Astra GTC.

 
Keywords:   insignia, opc, opel astra gtc
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...