Partner и Partner Tepee с Grip Control

Main July 28, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 977 views | no comments

Новите генерации на мултифункционалните модели Partner и Partner Tepee на Peugeot вече могат да бъдат оборудвани със системата за активна безопасност Grip Control. Лансирана на пазара за първи път в портфолиото на марката при модела 3008, тя подобрява значително поведението на автомобила при лошо сцепление на гумите с пътя.

Системата Grip Control, която се предлага в комбинация с всесезонни гуми Michelin Latitude Tour HP Mud + Snow, е интегрирана в електронната стабилизираща програма (ESP) и предлага на водача избор между пет основни режима на работа- Сняг, Офроуд, Пясък, Нормален и изключена ESP. В зависимост от пътните условия и изискванията от страна на водача, системата е в състояние да пренасочи до 100% от момента към едно от колелата.

С апетитната си цена от около 600 евро, с включена електронна стабилизираща програма, Grip Control е идеално допълнение към модификациите Partner Tepee Outdoor във версии с 1.6 литров HDi (90 консик сили) или 1.6 литров HDi FAP (110 конски сили)задвижващ агрегат. Системата е налична и за версиите ван на новия Partner, екипирани с 1.6 литров HDi (75 к.с.) и 1.6 литров HDi (90 к.с.) двигател.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...