PB Racing Team - неудържими до финала с BMW S 1000 RR

Main December 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7195 views | no comments

На 14 декември в автосалона на „Камор Ауто“ се състоя официалното закриване на невероятния за PB Racing Team състезателен сезон 2011. Главните участници на вечерта бяха Мартин Чой, 22-кратен шампион и неговият съотборник - Михаил Иванов.
В неповторимата и автентична атмосфера на състезателния бокс на PB Racing Team бе представен и неудържимият BMW S 1000 RR, шампион сред мотоциклетите. Само за тази година Мартин Чой заедно с най-добрия мотоциклет в своя клас извоюва три поредни титли в шампионатите на България, Европа Alpe Adria и Източна Европа. Предният успешен сезон е най-силният до момента в кариерата на неудържимия състезател.
За следващата година PB Racing Team се цели в Националния и Източно-европейски шампионати, Европа Alpe Adria, 2 кръга от IDM, както и 1 кръг от WSBK в борба за покоряване на нови върхове.
В качеството си на BMW Motorrad дилър, „Камор Ауто“ подкрепя PB Racing Team в мотоциклетния спорт от началото на 2011 година. В знак на признание за успехите и постиженията на Мартин Чой, Джери Шлайдер, управител на Камор Ауто, предостави автомобил BMW X3 на шампиона с пожелание за още повече подиуми през сезон 2012.
Клубът PB Racing Team е създаден през 2009 г. с помощта на строителна компания “Прима Билд” ООД, специализирана в обществено и жилищно строителствo, промишлени и инфраструктурни обекти, ваканционни и инвестиционни обекти. През 2010 г. клубът затвърждава позициите си в националния шампионат и прави най-важната си стъпка - осигурява си състезателните права на най-добрия мотоциклетен състезател в България и на Балканите – Мартин Чой.
Отборът се състезава с BMW S 1000 RR - най-добрият мотоциклет в своя клас.
С лека доработка, включваща окачване, електроника, генерация и уреди за управление, мотоциклетът се превръща в истинско оръжие за шампиони. Изключително лесен за управление в състезателен режим, с невероятна серийна спирачна система, система против приплъзване на задната гума (DTS), ABS и шифтър на скоростите. Това са интегрираните системи в серийно производство, даващи невероятно предимство на мотора пред останалите конкуренти в сегмента.

 
Keywords:   alpe adria, bmw, bmw motorrad, bmw x3, idm
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...