Peugeot 508 се поднови

Main June 19, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11460 views | no comments

Световната премиера на Peugeot 508 ще се състои през август едновременно на два автомобилни салона - в Москва и в Ченгду, но французите вече публикуваха официалните снимки на модела, чийто облик бе разкрит още преди месец от автомобилни „папараци“. В официалното си прес-комюнике производителят нарича колата „ново поколение“, въпреки че по-скоро става въпрос на сериозен фейслифт. Версиите са три – седан, кросоувър RX (който прилича по-скоро на комби) и същинско комби. Новият модел се отличава от предишния по броните, фаровете и стоп-светлините. Променена е и радиаторната решетка. В интериора вниманието привлича 7-инчов сензорен екран и прекроената централна част на предната конзола. Peugeot обещават повече от прилично обзавеждане за седана – 4-зонален климат-контрол, аудиосистема JBL, датчик за слепите петна, камера за обратно виждане, електронна ръчна спирачка и други опции.
Палитрата на двигателите включва четири възможности. Базов е 1,6-литровият бензинов мотор с макс. мощност 165 к.с. Съчетава се или с 6-степенна механична трансмисия, или с 6-степенен автоматик. Дизеловата гама е представена от 2,0-литровия BlueHDI с две версии на мощността – 150 к.с. или 180 к.с. Peugeot 508 разполага и с хибридна версия, при която дизелов силов агрегат със 163 к.с. е съчетан с електромотор с мощност 37 к.с.
Ще произвеждат европейската версия на модела във Франция. Азиатската ще излиза от заводите на марката в Китай. Търговската му премиера е предвидена за есента на 2014 г.

 
Keywords:   peugeot
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...