Peugeot Expert е Ван на годината у нас

Main December 14, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1468 views | no comments

Peugeot EXPERT е избран за Ван на годината" 2008 в България. Наградата бе присъдена от жури от специализирани автомобилни журналисти, в рамките на ежегодния конкурс "Автомобил на годината.

Журито оцени пътното поведение на автомобила, високото ниво на комфорта, пневматичното окачване, безопасността, удобното управление и маневреността, голямото разнообразие от каросерии, товарен обем до 7 м³, полезен товар до 1 00 кг и удобната експлоатация.

Призът допълва колекцията от награди на Peugeot EXPERT, които получи в последните месеци. През октомври EXPERT бе обявен за "Международен Ван на Годината 2008 от специализирани журналисти от 20 европейски страни, а в началото на декември бе признат и за Лекотоварен автомобил" 2007 от българските потребители.

Новият EXPERT се предлага в лекотоварен и пътнически вариант 8+1 места. Продажбите в България стартираха през месец май 2007г. и допринесоха за затвърждаване на лидерските позиции на Peugeot при лекотоварните автомобили.


Лекотоварната гама Peugeot скоро ще бъде разширена с ново оригинално предложение - Peugeot BIPPER, чиято световна премиера се състоя на автосалона в Амстердам.

 
Keywords:   amp, bipper, peugeot, peugeot expert
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...