Peugeot е официален партньор на филма „Приключенията на Тинтин“ 3D

Main November 9, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7430 views | no comments

Peugeot продължава традицията си да партнира на големите американски киностудия и днес се включва в разпространението на филма „Приключенията на Тинтин“ 3D.
От ноември, Peugeot започва в България рекламна кампания, свързана със света на Тинтин. Създаденият телевизионен клип на Peugeot пресъздава много убедително филма и е одобрен от продуцентите. Той представя търговски предложения, наречени „В търсене на добрата сделка“ и поставя автомобилите Peugeot в света на персонажа. Кампанията се провежда в над 20 страни в Европа, Африка и Азия.
Peugeot разчита и на интернет, за да зарадва Тинтинофилите с играта "НАМЕРИ 50". Целта на играта е да се открият 50 обекта, които се срещат в приключенията на Тинтин. Наградата е екскурзия до Брюксел, с посещение на Музея на художника Ерже - автор на Тинтин, като победителите ще бъдат определени с жребий.
В представителствата на Peugeot в България вече стартира търговската кампания "В търсене на добрата сделка". Малките представители на гамата – 206+ и 207 са с отстъпка от 12% и подарък: 4 зимни гуми. Коледните преференциални цени за 308 са с отстъпка от 13%, а за Partner - от 14%. Предложението се допълва от собствен лизинг с лихва 4,9%, фиксирана за целия период на лизинга.
Ще припомним, че „Приключенията на Тинтин“ 3D излезе на екран в България на 4 ноември 2011.

 
Keywords:   peugeot
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...