Peugeot продължава да повишава нивото на гамата си с 508 RXH

Main July 12, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7605 views | no comments

След лансирането на 508 седан и SW, които вече спечелиха много почитатели заради елегантността, качеството и икономичността си, 508 RXH идва да докаже за пореден път, че Марката Peugeot издига нивото на моделите си и че има сериозна преднина в технологично и екологично отношение.
Специфичният външен вид и дизайн поставят 508 RXH в класа на луксозните all road автомобили. Оригинален, изискан, по-висок и по-широк, той се отличава със забележителни LED-светлини. Трите им вертикални следи от двете страни на стилната изпъкнала решетка, са идентификацията на 508 RXH през деня и нощта. Благодарение на богатото си серийно оборудване (безконтактно запалване, електрически регулируеми предни седалки, индикация на нивото на очите, джанти 18’’, стъклен панорамен покрив, многопластови свръхтонирани странични стъкла, радионавигация WIP Nav Plus и др.), той предлага високо ниво на комфорт.
508 RXH е оборудван с двигателя 2.0 l HDi FAP HYbrid4, първият в света хибриден дизел, гарантиращ удоволствие от управлението и безгранична свобода на движението. С максимална мощност 147 kW (200 к.с.), 4 задвижващи колела и максимален въртящ момент от 450 Nm, 508 RXH e създаден, за да бъде ефикасен във всяка ситуация и при всякакви условия. Той обогатява сегмента с нови възможности, предлагайки 100% електрически режим, идеален за града. Разходът на гориво и емисиите CO2 в смесен цикъл достигат забележителни за сегмента стойности: под 4.2 л/100 км и 109 г/км.
Световната премиера на 508 RXH ще бъде на международния автосалон във Франкфурт през септември 2011, а продажбите му ще започнат през пролетта на следващата година.

 
Keywords:   fap, hdi, nav, peugeot, rsquo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...