Peugeot пуска сервизна програма 4+ за автомобили на четири и повече години

Main February 16, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3943 views | no comments

Всички собственици на автомобили Peugeot на четири и повече години вече могат да се възползват от новата сервизна програма Peugeot 4+ в оторизираните сервизи на Peugeot в страната. Новата програма не е краткосрочна кампания, а част от цялостната стратегия на СФА, официален представител на марката у нас, e да привлече нови клиенти в сервизите чрез предлагане на конкурентни цени и професионално обслужване.
Програмата предлага изгодна поддръжка, части и ремонти за автомобили Peugeot на възраст на 4 и повече години, като не е задължително те да са закупени от СФА. Тя дори позволява на клиента да избира между оригинални резервни части, резервни части EuroRepar и заводски възстановени части.
EuroRepar обединява широка гама резервни части както за Peugeot, така и за други марки автомобили. Частите EuroRepar са отговор на високите изисквания на клиентите за качество, изгодна цена и надеждност.
Независимо кой вид части ще избере клиента, сервиз Peugeot дава 1 година гаранция за ремонта и до 2 години за вложените части. На всеки автомобил се извършват безплатно и 15 проверки „Контроли Peugeot".
Всички клиенти, които имат въпроси или нужда от допълнителна информация, могат да се свържат с професионалист по специално отворената Skype линия, имейл или телефон. Друго удобство за клиентите е възможността за запазване на час в предпочитания от него сервизен център онлайн.

 
Keywords:   peugeot
 

BMW разкри ActiveE BMW разкри ActiveE
February 15, 2011
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...