Porsche с лимитирана серия Boxster RS 60 Spyder

Main November 27, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1191 views | no comments

-Ще бъдат произведени само 1960 автомобила

По време на започващото през следващата седмица автомобилно изложение в Болоня, на щанда на Porsche ще се състои световната премира на лимитираната серия Boxster RS 60 Spyder, която ще отбележи състезателните успехи на марката през 60- те години. Boxster RS 60 Spyder ще бъде произведен в тираж от само 1960 единици, всеки един от които ще бъде с цена от около 64 000 евро. Първите доставки ще бъдат осъществени през март следващата година.

Boxster RS 60 Spyder се отличава от своя "стандартен вариант по уникалния преден спойлер и 19- цоловите алуминиеви джанти Porsche SportDesign. Промени са нанесени и по изпускателната система на автомобила, като крайният резултат от оптимизацията е максимална мощност от 303 конски сили. Допълнителна динамика е постигната чрез активното окачване PASM (Porsche Active Suspension Management), отличителната GT Silver Metallic боя, контрастиращият Carrera Red интериор, както и множеството отличителни табелки.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...