Porsche Cayman официално в Лос Анджелис

Main November 29, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6500 views | no comments

Porsche свали покривалото на Cayman в Лос Анджелис. Моделът наподобява Boxster купе, но се отличава с уникални фарове за мъгла, задна част, типична за хечбек с вграден спойлер, който е позициониран по-високо и под по-голям ъгъл от този на Boxster.
За елегантния дизайн на интериора са използвани висококачествени материали. Моделът се предлага с няколко нови възможности, включително адаптивен круиз контрол, аудисистема Burmester и безключово влизане и стартиране на агрегата.
Базовият Porsche Cayman се задвижва от 2,7-литров плосък 6-цилиндров двигател, генериращ мощност от 275 к.с. С него, моделът ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,4 сек., преди да удари максималните 266 км/ч. По отношение на ефективността, собствениците може да очакват комбиниран разход на гориво между 7,7 и 8,0 л/ 100 км.
Porsche Cayman S ще се задвижва от 3,4-литров 6-цилиндров агрегат с 325 к.с. Колата спринтира от 0 до 100 км/ч за 4,7 сек и достига максимална скорост от 283 км/ч. Това се отразява на ефективността и комбинираният разход на гориво е между 8 и 8,8 л / 100 км.
Моделът ще влезе в продажба в Европа през март 2013 г. В Германия цените започват от 51 385 евро за Cayman и 64 118 евро за Cayman S с включен ДДС. В САЩ Porsche Cayman ще започне производство през пролетта на следващата година, а цените ще са съответно 52 600 и 63 800 долара.Видео

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...