Porsche e предпочитаната марка според американците

Main August 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7730 views | no comments

Агенцията за изследване на потребителските вкусове J.D Power за седми пореден път определи предпочитаната автомобилна марка според американците.
Всяка година авторитетната организация осъществява проучване сред автомобилните производители. В изследването се оценяват редица важни показатели като сервизно обслужване на клиентите, гаранциите, пътното поведение на автомобилите, както и популярността и влиянието на самата марка.
Porsche е начело в този престижен рейтинг (от 6 години насам) в категорията представяне, качество и поведение.
Немският производител е „предпочитаната" марка според американците. Това по категоричен начин се налага след получените резултати. Porsche печели симпатиите на янките благодарение на 911 и особено на Cayenne.
Постигнатите резултати от изследването са безспорен успех за марката, след като производителят от Цуфенхаузен е приоритет за американския пазар.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...