Porsche Panamera Techart – яростната бизнес лимузина

Main August 8, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5550 views | no comments

Porsche Panamera на TechАrt изглежда като Jet. Германската лимузина има матово черна каросерия с невероятен аеродинамичен пакет с предна престилка, насочена агресивно срещу въздушната струя. TechArt дава на луксозната машина още повече мощност и по-атрактивна визия чрез силов и визуален тунинг. Серийният V8-мотор с турбо и 500 конски сили е допълнително модифициран от компанията, а по каросерията са поставени карбонови детайли и са използвани нови цветови решения. Максималната мощност е повишена до 630 „коня“, а върховата стойност на въртящия момент – до 880 Нм. Благодарение на тези характеристики шосейният Jet развива 330 км/ч. Пакетът от аеродинамични елементи е изграден от карбон и пластмаса (RIM), а в предната броня са поставени нови дневни светлини.
Нейните големи въздуховоди играят важна роля за охлаждането както на Big Block-а, така и на спирачките. В тунинг пакета са включени и раздути с 8,4 см калници и прагове, а клиентите могат да поръчат джанти с размер от 20 до 22 цола. Силно критикувания дизайн на задницата тунерът освежава с антикрило и спойлер на покрива. Под дифузьора на престилката се крие – или по-точно нарочно се показва - нов ауспух. Отвътре TechArt предлага интериор в контрастен на екстериорния цвят с червени шевове. Най-важен за водача обаче е мултифункционалният волан с „пера“ за превключване на предавките. Отвътре тунерите са използвали елементи от карбон и детайли, боядисани с пиано лак – екстри, които дори и Jet не може да предложи.

 
Keywords:   Porsche, porsche panamera, rim
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...