R Design от Volvo

Main June 29, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1160 views | no comments

- Volvo Cars представя R-дизайн – ексклузивен пакет от опции за клиенти, които търсят нещо наистина спецално. Версия R ще се предлага от есента за моделите Volvo C30, Volvo S40 и Volvo V50.

Възможността автомобилът да може да се пригажда към личните предпочитания е все по-съществена за клиентите днес. R-дизайн е създаден за хората, които търсят още по -рафинирана и спортна външност за техния автомобил, споделя Джери Кийни, Старши Вицепрезидент Маркетинг, Продажби и Сервизно обслужване във Volvo Cars.

Клиентите могат да избират измежду 10 цвята на екстериора, а R-емблемата, вградена в предната решетка, е знак за редица специално създадени характеристики – отвън и отвътре. Детайлите от екстериора на R-дизайн включват специална матирана предна решетка, брони в цвета на купето, по-ниски странични прагове, заден или покривен спойлер, странични огледала с матирано покритие и алуминиеви 17-инчови джанти с пет лъча (като опция се предлагат и 18-инчови джанти). Също така се предлага специален декоративен детайл на задния капак на С30 и V50.

Седалките са изпълнени с черна тапицерия Vulcaflex и контрастиращи елементи от кремава кожа. Релефната R-емблема върху облегалката и контрастиращите шевове засилват още повече тяхното спортно излъчване. Други R-детайли в интериора са облицованият с кожа волан отново със специалното лого, уникалното инструментално табло, алуминиевите педали, специаните алуминиеви централна конзола и декоративни елементи по вратите и скоростният лост, както и спортните тъмни стелки, обрамчени с контрастираща светла кожа.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...