Range Rover Sport бърза за Ню Йорк

Main March 11, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3255 views | no comments

Land Rover публикува в официалния си сайт първата снимка, макар и под формата на доста раздвижен тийзър на най-бързия си модел – Rover Range Sport. Автомобилът ще бъде сред официалните премиери на марката на салона в Ню Йорк, който отваря врати от 26 март.

Според представители на компанията „Голямата ябълка“ е най-големият град в света, ако считаме продажбите на Range Rover Sport там. Новото поколение на модела ще е с по-агресивни фарове, устремна линия на покрива и по-малка остъклена площ. Очаква се гамата на двигателите да включва дизелов 6-цилиндров агрегат с макс. мощност 258 к.с., както и бензинов с мощност 339 к.с. Вероятно в бъдеще ще се появи и дизелово-електрическа версия с макс. мощност 333 к.с.

Новотото поколение на модела може да има и „гореща“ модификация с 5,0-литров безинов двигател с макс. мощност 550 к.с., познат ни от топ версиите на Jaguar XKR-S.


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...