Renault пусна специална бижутерска версия на Twingo

Main February 22, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6075 views | no comments

Седмица след деня на влюбените Renault пуска лимитирана серия на емблематичния си модел Twingo, разработен съвместно с бижутерската компания Mauboutin, позиционирана на площад „Вандом“. Продажбите му във Франция започнаха преди два дни, а цените стартират от 13 500 евро с ДДС за бензинова версия. Двете възможности за двигателя са екологичният дизелов dCi 85 eco2 и 1.2 LEV 16V 75 eco2, които ползват екологичен бонус заради ниските си нива на вредни емисии - 90 г и 105 г/100 км съответно.
Бижутерите са поставили логото си на капака на хечбека, на панелите на вратите, подглавниците и стелките. Twingo Mauboussan е в ексклузивен кафяв металик, а интериорът е решен в кожа и материя в цвета на каросерията. Всеки купувач ще получи сребърен стенен часовник от Mauboussin с надпис „1960, je t aime“.
Припомняме, че версията беше показана под формата на шоукар на салона във Франкфурт миналата есен.

 
Keywords:   eco2, je t aime, renault
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...