Renault радва дамите със секси реклама на Clio

Main April 5, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3555 views | no comments

Нима е задължително автомобилните реклами да са насочени единствено и само към господата или към големите семейства? Renault за пореден път показа, че дали защото е френска марка, компанията определено обича жените. Свежо клипче в YouTube внушава идеята, че където и да са те, от която и раса да са, независимо дали воланът им е отляво или отдясно, кокетното Clio отвежда дамите директно в Париж и ги кара да се чувстват усмихнати, ухажвани и красиви.
Явно французите знаят, че жените са по-добрите купувачи и консуматори. Открай време Режията показва своята ангажираност към нежния пол, дори компанията е сред малкото, която изисква и толерира поддържането на големи екипи от професионалисти жени в един определено мъжки бранш. Дори ако се отбиете в офиса на „Рено-Нисан България“, официален представител на марката у нас, ще се убедите в това. Видео

 
Keywords:   renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...