Производствен McLaren P1 в Гудууд

Main April 5, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3480 views | no comments

McLaren обяви, че ще покаже производствена версия на P1 по време на „Фестивала на скоростта в Гудууд” между 11 и 14 юли. След премиерата в Женева P1 е готов за подвиг в Гудууд, където ще покаже истинските си възможности пред публиката.
Компанията ще произведе общо 375 бройки, като всяка една ще се продава на цена от 1 004 800 евро. Моделът e с оптимизиран 3,8-литров V8 туин турбо агрегат, генериращ максималните 737 к.с. и 720 Нм. Той ще се комбинира с електромотор с мощност 179 к.с. и 260 Нм, това прави обща мощност от 916 к.с. и въртящ момент от 900 Нм. Задвижващата система работи заедно с 7-степенна Graziano трансмисия с двоен съединител, която позволява на McLaren P1 да ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 сек и да достигне електронно ограничената максимална скорост от 350 км/ч.

 
Keywords:   Mclaren
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...