Renault Group- 5.8% ръст в продажбите през октомври

Main November 15, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 770 views | no comments

-И трите подразделения с ръст в регистрациите

През изминалия месец, Renault Group записа 5.8% ръст в глобалните си продажби. И трите марки на френската компания записаха увеличения в новите си регистрации, като общата цифра достигна 219 411 автомобила. При Renault повишението е с 4.6%, при Dacia е 19.1%, а при Renault Samsung Motors е 4.5%. Продажбите на Renault Group за първите десет месеца са почти напълно идентични с тези от същия период на 2006 година.

На територията на Европа, френската група регистрира спад от 1.6% до ниво от 143 058 автомобила. Цифрите обаче рязко ще се променят нагоре, т.к.т до момента има постъпили почти 20 000 заявки за закупуване на новото поколение на Renault Laguna. При Dacia се наблюдава традиционно голям ръст в новите регистрации, като този от изминалия месец е 79.4%.

Продажбите на Renault Group извън територията на Европа са се подобрили с 23.2%. Търсенето на продукцията на марките се повиши изключително сериозно в Бразилия (+49.8%), Аржентина (+51%) и Венецуела (+141.7%).

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...