Renault Latitude отново развозва звездите в Кан

Main April 27, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1990 views | no comments

Renault Latitude e официалният автомобил на фестивала в Кан, който ще се проведе от 11 до 22 май. В лъскава премяна и с разглезващ интериор, луксозният седан ще доставя звездите току до червения килим.
Мястото на срещата с френската марка е невероятният плаж на „Мажестик" 64 (току до фестивалния палат), където шоурумът на Renault се премества от парижкия си адрес на „Шан-з-елизе" за четвърта поредна година.
„Режията" обаче се е погрижила не само за звездите, но и за децата, хоспитализирани в околностите на Кан, които благодарение на нея ще имат възможността да видят всички филми предпремиерно.
Луи Рено се появява зад волана на автомобила си Type A още на първия в историята на човечеството филм, създаден от братя Люмиер, така че топлата връзка между марката и киното датира от един век.

 
Keywords:   latitude, renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...