Renault Master със златен медал от Международен панаир Пловдив 2013

Main October 11, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 13045 views | no comments

Renault Master Tourist предлага 15 броя луксозни седалки с регулируем наклон на облегалката, триточкови колани и подлакътник. Последната редица седалки е с 3 места. Страничната дясна врата е с електрически механизъм за управление, който се активира от водача, като има възможност и за аварийно отваряне на вратата отвътре и отвън (с допълнителни дръжки). Вратата е оборудвана и с устройство против прищипване. Луксозното изпълнение се допълва и от осветените ниши за багаж, вградените въздуховоди, лампи и високоговорители.
За допълнителния комфорт на пътниците може да бъде поставено независимо отопление на салона Webasto 2 kW или 3,5 kW. Приятното пътуване може да бъде подсилено чрез поставяне на DVD + 17’’ или 19“ монитор (4:3) + микрофон.
Важно е да се отбележи, че автобусът идва със сертификат от TUV (Германия) и издадено „Удостоверение за индивидуално одобряване на ново превозно средство” от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”.
Специално за своите клиенти Renault България и Булавто АД предлагат 3- годишна комбинирана гаранция на автомобила и трансформацията.

 
Keywords:   renault
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...