Renault обнови Koleos

Main June 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2515 views | no comments

Представиха обновения Koleos, квинтесенция на всичко най-добро, което може да предложи алиансът Renault-Nissan. Ще произвеждат автомобила във фабриката на Renault Samsung Motors в Бусан в Южна Корея, признат заради качеството на продукцията си.
Основните промени обхващат външния дизайн и интериора на автомобила. Предницата на Koleos е придобила доста по-солидно излъчване. Двата въздухозаборника на предишната версия са разположени от двете страни на логото на Renault, оставят място на елегантната хромирана решетка. Фаровете са прекроени и са станали по-рафинирани, като по този начин подчертават динамиката на автомобила. Модернизираните външните огледала за обратно виждане са подчертани и от мигачи с LED светлини.
Увеличен е клиренсът, колелата са с нови спортни джанти. Ще предлагат новия високопроходим автомобил на Renault в нов оранжев цвят Orange Cayenne.
Според различните пазари производителите ще предложат два дизелови двигателя с мощност 150 к.с. и 175 к.с., както и един бензинов със 170 к.с. Дължината на новия Koleos е 4,52 м, а широчината е в размер на 1,85 м.
Версиите с предаване 4x2 са обзаведени с дизеловия мотор dCi 150. Емисиите на СО2 при тях са сведени до 148 г, при варианта с dCi 175 нивото им е 166 г.
Пълноприводната трансмисия е разработена от специалистите в областта – Nissan.
Двойното отваряне на багажника е улеснява достъпа до него. Обемът му е до 450 куб. дм. Долната част на вратата му се превръща в солидна платформа за по-неудобни товари. Освен това задната седалка е делима в съотношение 2/3 и 1/3 и е обзаведена със система за easybreak, така че да може да бъде свалена с един жест и обемът на багажника да достигне до 1380 куб. дм по VDA. Отварящият се панорамен покрив засилва светлината в купето.
За версиите 4х4 новият Renault Koleos разполага със система за контрол на скоростта при спускане и помощник при стартиране.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...