Renault подписа рамково споразумение с управата на Москва

Main May 17, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 817 views | no comments

Люк- Александър Менар- старши вицепрезидент на Renault и шеф на дейността на френската компания в Euromed региона, и г-н Пантелеев, министър в московската управа, подписаха рамково споразумение, засягащо проекта за увеличаването на производството в завода Автофрамос в Москва. Новото споразумение, което следва подписването на споразумителния документ от 2 февруари тази година, засяга увеличаването на годишното производство до 160 000 автомобила.

Според новата спогодба, която беше подписана в Париж, градската управа на Москва ще предостави необходимата площ на френската компания, която от своя страна ще направи нова инвестиция в размер на 150 млн щатски долара в обновяването на съществуващите сгради и изграждането на нов комплекс.

Новото производство се очаква да стартира до две години, като първият модел, който ще се сглобява там ще бъде разработен на платформата на Logan.

Renault се радва на сериозен успех на руския пазар. През първите четири месеца на година, в страната са били закупени над 28 000 автомобила на френската марка. В сравнение със същия период на 2006 година, този резултат е с внушителните 71.7% по- добър. 19 604 от новите регистрации на Renault са били на Logan.

 
Keywords:   logan renault, renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...