Renault разкри още подробности за новия Koleos

Main September 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4655 views | no comments

Renault побърза да разкрие снимки и подробности за новия Koleos. Кросоувърът е разработен и проектиран от френския производител и ще продължи да излиза от фирмените заводи на Renault Samsung Motors в Бусан, Южна Корея. Достъпен във версии 4x2 и 4x4 Koleos разчита на познатия ни 2,5-литров бензинов мотор с макс. мощност 170 к.с. и модернизирания 2,0-литров дизелов с две версии на мощността – 150 и 175 к.с. Вредните емисии от CO2 са 148 г/км за dCi 150 4x2. По-мощният дизелов силов агрегат се куплира с 6-степенна предавателна кутия.
Както и досега, автомобилът е с три работни режима - Auto, LOCK и 2WD.
Профилът на Koleos изразява здравина и добра проходимост. При влизане в автомобила откриваме изчистен пост за управление, типичен по-скоро за седаните от най-висок клас. Панорамният покрив е с площ от 0,75 кв. м и допринася за светлината вътре в купето. Вътре в автомобила разполагаме с много ниши и тайници за допълнителен багаж. Жабката събира 15 л, допълнително вещи можем да приберем и в централната конзола, а под предната пътническа седалка има цяло чекмедже.
Багажникът е снабден с практична ниско падаща платформа, способна да понесе до 200 кг.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...