Reva NXG и Reva NXR - С уникалното дистанционно зареждане

Main September 19, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1099 views | no comments

От Reva представиха най-новите си модели на автомобилното изложение във Франкфурт. Освен хечбека NXR от компанията показаха и двуместното си купе, което ще бъде пуснато в производство до две години.

NXR (наименованието идва от NeXt Reva или "Следващият Reva") е малък хечбек с четири места. Той е оборудван с електрически мотор и с едно зареждане може да измине 160 км. Пълното му зареждане отнема осем часа. Максималната му скорост е 130 км/ч.

NXG е двуместно купе, което прилича на миниатюрен Civic Type-R. Моделът има сгъваем покрив.

И двата автомобила са снабдени със собствено разработена безжична технология за зареждане на батерии, когато те изчерпят енергията си. Тя ще позволява чрез обаждане или изпращане на съобщение на специална служба да се осъществи необходимото зареждане на колата.

Стойността на тази услуга ще се заплаща месечно и ще покрива и цената на батериите, ако клиентът избере да не ги закупи наведнъж.

Тези два електрически модела могат да бъдат разгледани на автомобилното изложение във Франкфурт до 27 септември. Очаква се производството на NXR да започне в началото на следващата година, а на NXG – година по-късно.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...