Rexton W свали маската

Main May 31, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10750 views | no comments

Името на новия голям всъдеход от SSangYong ще бъде Rexton W, като индексът W идва от израза „work of art“ (произведение на изкуството), това обяви на пресконференция в Бусан (Южна Корея) изпълнителният директор на корейските „дракони“ Ю-Ил Лий.
Rexton W излезе на сцената под звуцитe на страстно танго и след като обра аплодисментите на присъстващите представители на медиите и бизнеса, паркира в подножието на истинска арт-галерия, интегрирана в щанда на SSangYong на изложението BIMOS 2012 (Busan International Motor Show 2012).
По време на пресконференцията стана ясно, че Rexton W ще влезе в производство това лято и от есента ще се предлага на корейския пазар.
Цената му все още се пази в тайна.
От предшественика си Rexton W наследява отличната MB Е-троник автоматична трансмисия, но този път в съчетание с нов двулитров e-XDi200 LET дизелов двигател с директно впръскване и мощност 155 к.с. Нова е също механичната предавателна кутия и системата за палене без ключ.
Промените в екстериора и интериора са умерени, направени с вкус и съобразени със съвременните тенденции в автомобилния дизайн. С това Rexton W продължава традицията на предходните две поколения Rexton да залага на класика, висока класа и качество в съчетание с достъпна цена.
Каква ще бъде тя, предстои да разберем. Още не е известно кога моделът ще бъде пуснат за Европа, но очакванията са това да се случи до края на годината.
Изключителен дистрибутор на SSang Yong за България е „Ратола Корпорация“.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...