Rolls-Royce Wraith ускорява за 4,6 сек

Main March 5, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 1990 views | no comments

Rolls-Royce разкри облика и цифри и факти за най-бързото си купе, което дебютира на салона в Женева. Дизайнът на Wraith е олицетворение на изящната елегантност и хармония с обещание за динамика. Няма съмнение, че този автомобил е готов да реагира на командите на водача – дори и много бързо, ако е необходимо. Дизайнерски детайли, като дървена ламперия от Canadel (луксозна компания за мебелировка) по вратите, кървавооранжевото за контролните уреди и циферблати, подчертават динамичния нрав на това дете на скоростта.
Каросерията тип Fastback напомня на стила на 30-те години на миналия век. По-късото със 185 мм от това на Ghost междуосие и по-широката с 24 мм задна следа, V12 битурбо двигателят с мощност 465 кВт/624 к.с. и ускорението от 0 до 100 км/ч за около 4,6 секунди – това е доказателството, че под каросерията е скрита дори още по-внушителна динамика. Но все пак не са забравени и характерните за Rolls-Royce глезотии – хилядите оптични лампички на тавана, имитиращи звездно небе. Всъщност за първи път тази екстра се предлага извън диапазона на Phantom.
Wraith може да се похвали с най-интелигентното задвижване, монтирано някога на Rolls-Royce, включващо и иновативната технология Satellite Aided Transmission (SAT). Системата ползва данни от GPS, за да предвиди следващите реакции на водача и автоматично да подбере най-подходящата предавка за следващия участък от пътя.

 
Keywords:   ghost, rolls roy, rolls royce
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...