Rolls-Royce с нов шеф на дизайна

Main June 29, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2810 views | no comments

Rolls-Royce Motor Cars назначи Джилс Тейлър за директор на дизайнерското подразделение на компанията. Той ще заеме длъжността си ефективно от 1 юли и ще рапортува на Адриан ван Хойдонк, старши вицепрезидент на BMW Group Design. Тейлър заема мястото на Ян Камърн, който се оттегля, след като е бил на тази длъжност от 1999 г. насам. 44-годишният британец има десетгодишен стаж на ключови дизайнерски позиции в автомобилната индустрия на Острова. Оглавявал е екипа за две моделни серии на Jaguar. За Rolls-Royce започва да работи от април 2011 г. като ръководител на отдела по външен дизайн.
Все пак Ян Камерън ще продължи да консултира BMW Group до окончателното си пенсиониране през април 2013 г., след което ще стане представителен посланик на класическите автомобили на BMW.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...