S-Класата „позлати“ волана си

Main November 13, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7435 views | no comments

Читателите на германските издания BILD am SONNTAG и AUTO BILD заедно с жури от автомобилни експерти избраха новата Mercedes-Benz S-Класа за най-добър автомобил във високия луксозен сегмент и я отличиха със „Златен волан на AUTO BILD“. Така Mercedes-Benz печели победа в съревнованието за 23-ти път.
Над 100 000 души избраха своите лични фаворити сред 49 модела, сегментирани в шест категории. Най-добрите 5 от всяка категория участваха във финалната фаза на тестовия терен Pirelli в Балоко, Италия, където демонстрираха своите възможности пред независими автомобилни експерти, автомобилни състезатели и известни личности.
S-Класата, приемана от мнозина за най-добрия автомобил на света, заслужи високата оценка благодарение на множеството иновативни системи за сигурност, една от които дори предоставя възможност за следване на предния автомобил в задръстване. MAGIC BODY CONTROL превърна модела в първия автомобил в света, способен да разпознава предварително колебанията на пътната настилка и автоматично да регулира шасито, за да гарантира най-висок комфорт на водача и пътниците.
S-Класата е и в най-икономичната лимузина в луксозния сегмент. Върховно постижение по отношение на ефективността е представената на автомобилното изложение IAA във Франкфурт S 500 PLUG-IN HYBRID със среден разход от 3,0 литра на 100 километра, който отговаря на CO2-емисии от 69 грама на километър.

 
Keywords:   Mercedes-Benz
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...