Saab иска да пусне три нови модела

Main July 6, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5665 views | no comments

Независимо от финансовите си проблеми, които сега изпитва компанията, ръководството на Saab обеща да пусне в най-скоро време три нови модела. Автомобилите ще получат обозначенията 9-1, 9-6 и 9-7. Първият модел ще е най-евтиният в гамата на марката, а другите два ще са ориентирани към по-състоятелни клиенти.

Генералният директор на шведската марка Виктор Мюлер заяви, че създаването на неголям градски автомобил е стара мечта на Saab, за която се очертава възможност да се появи в производствената гама. Saab 9-1 ще стане глобален модел на марката, докато моделите 9-6 и 9-7 ще са ориентирани към американския и китайски пазари.

Неотдавна Saab направи редица опити да продаде свои акции на китайските фирми Zhejiang Youngman и Pang Da, като сумата на сделката се оценява на 245 милиона евро, но засега с нея не са съгласни държавните власти в Поднебесната империя.

 
Keywords:   pang, saab, youngman, zhejiang
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...