Sandero Stepway – функционалност за индивидуалисти

Main December 15, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8420 views | no comments

Както и новите Dacia Logan и Sandero, и версията Sandero Stepway с повишен клиренс се радва на характерната за марката функционалност – делима задна седалка в отношение 1/3-2/3, което при нея е част от серийните характеристики. Добавени са и странични въздушни завеси и ESC с влизането на гамата Euro 5.

Поръчките за новите Sandero и Sandero Stepway започнаха от края на септември в Европа.

Sandero Stepway носи всички характерни черти на обновената гама на Dacia. Версията обаче се утвърждава с по-атлетичния си дизайн и очевидно е насочена към клиентела, търсеща автомобил с по-голяма индивидуалност, а защо не и нещо по-близко до кросоувъра, но на атрактивна цена. Европейският Stepway е с повишен с 40 мм клиренс спрямо стандартната версия, докато за нашия и румънски пазар разликата е 26 мм. Това е обяснимо предвид факта, че стандартният модел за Европа е с принципно по-ниско отстояние от земята заради по-добрите им пътища.

Sandero Stepway също ще се предлага с успешния нов фирмен бензинов мотор Tce 90, както и с дизела. Освен това моделът ще е с нови двуцветни брони и решетка, фарове за мъгла, широки арки над калниците, 16-инчови джанти и специфични надлъжни релси на покрива. С освежената си гама Dacia показва, че мултимедията вече е нещо присъщо и за тази бюджетна марка, така че очаквайте и фирмената система Plug&Radio.

 
Keywords:   dacia, dacia logan, tce
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...